Çin’de koronavirüs bulaşan hasta sayısında son bir haftadır ciddi düşüş yaşanıyor.
Çin Ulusal Sağlık Komisyonu tarafından dün yapılan açıklamada Çin’de şuan koronavirüs bulaşan yeni hasta sayısının sadece 15 olduğu, yeni vaka sayısında ciddi bir düşük olduğu açıklandı. Yeni hastalardan altısının yerel halk değil deniz aşırı ülkelerden gelen hastalar olduğu, yerel halktan sadece dokuz kişinin hastalandığı belirtiliyor.
Son günlerde Çin’den güzel haberler gelmeye başladı. Geçtiğimiz gün Çin hükumeti hastalık nedeniyle kurulan hastanelerin bazılarını kapatacağını ve alınan önlemlerin hafifletilmeye başlayacağını açıklamıştı. Yönetimin bu açıklamaları ile Çin de moraller yeniden yükselmeye başladı.
Haziran ayında bitiyor!
Çinli korona virüs uzmanı “Zhong Nanshan” salgının dünya genelinde Haziran ayında son bulacağını açıkladı. İlerleyen günlerde yeni hasta sayısının daha da düşeceğini söyledi.
EĞİTİM
27 gün önceSIK SORULAN SORULAR
27 gün önceGENEL
28 gün önceÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK
03 Mart 2021ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK
03 Mart 2021ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK
03 Mart 2021GENEL
03 Mart 2021SIK SORULAN SORULAR
03 Mart 2021GENEL
03 Mart 2021BİLGİ MAKALELERİ
03 Mart 2021BİLGİ MAKALELERİ
03 Mart 2021İLAN
03 Mart 2021İLAN
03 Mart 2021